Απολυμάνσεις

"Προστατεύουμε τον χώρο και την οικογένειά σας"

asset protection

Απολυμάνσεις  

Οι απολυμάνσεις κατοικιών, εργοστασίων, αποθηκών και άλλων χώρων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιεινή και καθαριότητα των χώρων αυτών και για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Εκτός αυτού, οι απολυμάνσεις - απεντομώσεις των δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων και οργανισμών είναι υποχρεωτικές από την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Απολύμανση είναι κατά κύριο λόγο η εξολόθρευση των παθογόνων μικροοργανισμών σε ένα χώρο, με σκοπό την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών που μπορούν να προκληθούν λόγω συνωστισμού μεγάλου αριθμού ατόμων ή την εξασφάλιση συνθηκών απόλυτης καθαριότητας, όπως για παράδειγμα σε εργοστάσια επεξεργασίας ή τυποποίησης τροφίμων.

Αποτελεσματικές εφαρμογές και λύσεις  

Οι απολυμάνσεις γίνονται από έμπειρο προσωπικό και έχουν στόχο την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες στον άνθρωπο. Οι εργασίες για τις απολυμάνσεις γίνονται πάντα από εξειδικευμένα συνεργεία, παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα της εταιρίας μας, Γεωπόνου ή Υγιεινολόγου.

Οι εφαρμογές διενεργούνται με επαγγελματικό εξοπλισμό και με τη χρήση ειδικών μικροβιοκτόνων σκευασμάτων που είναι εγκεκριμένα απολυμαντικά ευρέως φάσματος. Για τις εργασίες χρησιμοποιείται η μέθοδος του νεφελοψεκασμού, με την οποία το απολυμαντικό υγρό εκτοξεύεται σε μορφή νέφους με την χρήση ειδικής συσκευής. Οι χώροι θα πρέπει να είναι ιδανικά σφραγισμένοι ώστε να επιτευχθεί κορεσμός της ατμόσφαιρας με το απολυμαντικό διάλυμα για τουλάχιστον 2 ώρες.

Πέρα από την καταπολέμηση των μικροβίων οι απολυμάνσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απαλλάξουμε έναν χώρο από τις δυσάρεστες οσμές. Οι εφαρμογές έχουν την ικανότητα να καταπολεμούν τις μυρωδιές που προκαλούνται από μύκητες ή βακτήρια και έτσι μετά την εφαρμογή να προσδίδεται στον ψεκασμένο χώρο μία αίσθηση φρεσκάδας. Οι απολυμάνσεις για την απόσμηση των χώρων γίνονται με ειδικά απολυμαντικά φάρμακα. Τα φάρμακα είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και είναι ειδικά σχεδιασμένα για χώρους με άσχημη οσμή και έντονο μικροβιακό φορτίο όπως υπόγεια με υγρασία, παλιά ακατοίκητα σπίτια, χώρους κοντά σε αποχετεύσεις κλπ.

   

dezinfekciya copy copy

home icon

Κατοικία


Σε μονοκατοικίες, βίλες αλλά και σε όλα τα σπίτια στα μεγάλα αστικά 
κέντρα όπως η Αθήνα, είναι πολύ σημαντική η διατήρηση της σωστής υγιεινής. 
Η εταιρία μας αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε οικήματος, ανεξαρτήτου έκτασης, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς Οι ψεκασμοί που πραγματοποιούμε είναι απολύτως ασφαλείς αφού τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι τα πλέον οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Διαθέτουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και είναι εντελώς ακίνδυνα για όλες τις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι, εγκυμονούσες γυναίκες, βρέφη και παιδιά).

map building icon 11
Πολυκατοικία 


Η απολύμανση της πολυκατοικίας είναι πολύ σημαντική για την διασφάλιση της υγιεινής, σε έναν πολυσύχναστο χώρο που φιλοξένει πληθώρα ανθρώπων. 
Οι συνεργάτες μας καταρτίζουν ένα πλάνο απολυμάνσεων μαζί με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας ή και με όλους τους ενοίκους, για την εξολόθρευση εντόμων και τρωκτικών. Το κόστος των απολυμάνσεων αναγράφεται στα κοινόχρηστα, ενώ κατόπιν συνεννόησης με την διαχείριση της πολυκατοικίας κρατάμε ιστορικό με όλες τις εργασίες. Ανταποκρινόμαστε 24ώρες το 24ώρο με απεντομώσεις και οικολογικές απολυμάνσεις. 

Numbers users

Επαγγελματικοί χώροι


Η διατήρηση της σωστής υγιεινής στους δημόσιους και ιδιαίτερα στους επαγγελματικούς χώρους είναι πολύ σημαντική για την προστασία όχι μόνο των εργαζομένων αλλά και του καταναλωτικού κοινού. 
Η εταιρία μας συνεργάζεται χρόνια με φημισμένα εστιατόρια, χώρους εστίασης, εταιρίες catering, ξενοδοχεία, καφετέριες, αναψυκτήρια, εργοστάσια, βιοτεχνίες και αποθήκες που στεγάζουν κάθε λογής εμπορεύματα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για τις  απολυμάνσεις των επαγγελματικών χώρων είναι ως επί το πλείστον βιολογικά και ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην εξόντωση, απώθηση και εξολόθρευση κάθε είδους εντόμων, ζωυφίων.