Καθαρισμός Δεξαμενών Πετρελαίου

"Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό δεξαμενών πετρελαίου σε όλη την Αττική"

Γιατί καθαρίζουμε τη δεξαμενή μας!
...

Υπάρχουν κατάλοιπα όπως υγρασία, θειάφι και χώμα που κατακάθονται στο πυθμένα της δεξαμενής και προκαλούν πολλά προβλήματα. Γι'αυτό η δεξαμενή θα πρέπει να καθαρίζεται κάθε δυο (2) χρόνια, προκειμένου να απομακρύνονται αυτά τα κατάλοιπα που κάθονται λόγω του ειδικού βάρους στον πυθμένα της. Αν δεν απομακρυνθούν δημιουργούν συνθήκες διάβρωσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα να σκουριάσει και να αναγκαστούμε να προβούμε σε αλλαγή. Επιπλέον υπάρχει περίπτωση να γίνει οξείδωση της δεξαμενής με άμεση συνέπεια το τρύπημα της λαμαρίνας. Ιδιαίτερα προβλήματα και μεγαλύτερη φθορά αντιμετωπίζουν οι πλαστικές δεξαμενές.

 

icons8 euro money 90 1

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

icons8 timer 90

ΜΕΓΑΛΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ


icons8 gas 96

ΛΙΓΟΤΕΡΑ
SERVICE ΤΟΥ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

sifunas oil tank

Πώς γίνεται ο καθαρισμός της δεξαμενής

Έρχεται το βυτίο, το οποίο έχει δυο μάνικες. Με την μία αντλεί το πετρέλαιο που έχει μέσα. Αδειάζει την δεξαμενή, μπαίνει άνθρωπος μέσα από την ανθρωποθυρίδα, την καθαρίζει από τα κατάλοιπα του πετρελαίου, τοποθετεί – αν αυτό κριθεί απαραίτητο – ένα ειδικό υλικό στις ραφές της ηλεκτροσυγκόλλησης, ώστε να σφραγισθούν τυχόν πόροι σε αυτές και αφού γίνει το απαραίτητο φιλτράρισμα στο πετρέλαιο, τοποθετείται ξανά, καθαρό πλέον, στην δεξαμενή.

 

Ισχυρή Σκούπα Αναρρόφησης 

Αυτό που μας ξεχωρίζει και μας κάνει ειδικούς στον καθαρισμό δεξαμενών πετρελαίου,είναι η ειδική σκούπα αναρρόφησης. Συγκεκριμένα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που εξυπηρετεί τον καθαρισμό των πλαστικών δεξαμενών. Επίσης είναι αναγκαία η χρήση της στις δεξαμενές που δεν έχουν ανθρωποθυρίδα (διαστάσεις χώρου περίπου 50×50). Σε αυτές τις δεξαμενές δε χωράει να εισέλθει άτομο, γι’ αυτό η ειδική σκούπα αναρρόφησης αποτελεί ιδανική λύση.

 

Διαδικασία

  • Άντλιση πετρελαίου σε δική μας ειδική μικρή δεξαμενή, ακριβώς δίπλα απο τον δεξαμενή του πελάτη.

  • 1ος Καθαρισμός – αναρρόφηση καταλοίπων απο τον πυθμένα.

  • Ψεκασμός τοιχωμάτων δεξαμενής με ειδικό προιόν για πλήρη αφαίρεση των μικροσωματιδίων.

  • 2ος Καθαρισμός – αναρρόφηση τελικών καταλοίπων απο τον πυθμένα.

  • Φιλτράρισμα και επιστροφή πετρελαίου που αφαιρέθηκε αρχικά. Έτοιμο !

 

skoupa deksamenon

   

Φόρμα Επικοινωνίας