Καθαρισμός Φρεατίων

"Καθαρισμός φρεατίων με αντλίες υψηλής απόδοσης"

ladybugtech commercial720 med hr

Καθαρισμός φρεατίων 

Τα σύγχρονα αστικά κέντρα, λόγω της πυκνότητας οικοδομικών κατασκευών, της πληθώρας σπιτιών, άρα κι αποχετευτικών σωληνώσεων και τμημάτων αυτών, που διέρχονται υπογείως των ομβρίων – φρεατίων, αντιμετωπίζουν συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα το πρόβλημα της υπερχείλισης και του βουλώματός τους. Ως συνέπεια, οι εταιρείες αποφρακτικής δραστηριότητας καλούνται να λύσουν το πρόβλημα και να οργανώσουν καθημερινώς επιχειρήσεις καθαρισμού των εκάστοτε φρεατίων.Μετά την οικοδομική έξαρση που πήρε το λεκανοπέδιο τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη του καθαρισμού φρεατίων στους δρόμους, αποτελεί φαινόμενο ζωτικής ανάγκης και σημασίας. Όλα οδηγούν στους έμπειρους γνώστες του αντικειμένου, οι οποίοι με αμέριστη προσοχή και συστηματική εγρήγορση στα πράγματα, επιλύουν το πρόβλημα από όλες τις πλευρές, αφήνοντας πίσω μόνο ένα άψογο αποτέλεσμα.

 Άμεση επίλυση του προβλήματος 

Επικοινωνήστε εγκαίρως και μέσα σε λίγα λεπτά το προσωπικό της εταιρείας μας θα βρεθεί στο χώρο σας, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Χωρίς χρονοτριβή, με χαμηλό κόστος και συνέπεια, θα σας απαλλάξουμε από τη δυσάρεστη εικόνα του βουλωμένου κι υπερχειλισμένου φρεατίου.

Επιπλέον, με το τέλος κάθε επιχείρησης παρέχουμε συμβουλευτική έτσι ώστε να μην υπάρξει ξανά θέμα μπροστά από την είσοδο του σπιτιού σας, της πολυκατοικίας στο σύνολο, της επιχείρησης ή ακόμη και στα φρεάτια που βρίσκονται στον χώρο δημοσίων κτιρίων και σχολείων και συνδέονται με την υγεία των παιδιών σας.

Συντήρηση αποχετεύσεων 

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση αποχετεύσεων, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε επιθεωρήσεις – προληπτικούς καθαρισμούς – συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.
Παράλληλα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων. Και για να μη βουλώνουν και ξεχειλίζουν λεκάνες, νεροχύτες κ.λπ. αναλαμβάνουμε εκτός από την απόφραξη τον καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης!
Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες, καθώς και εκκενώσεις και καθαρισμούς σηπτικών ή απορροφητικών βόθρων σε όλες τις περιοχές των Αθηνών και της Αττικής.

   

 4a0bce1c3463f